fredag 7 augusti 2009

Trött...

Jag har packat åt mig själv och åt sonen, valt och sorterat med omsorg. Dottern har kastat halva sin garderob i resväskan. Den metoden fungerar också.

Jag har torkat golvet och dammsugit efter att diskmaskinsbytet blött ned. Betalat in pengar på ett 90-konto som gåva till en närstående som gått bort. Skrivit en lista med saker jag måste göra innan vi åker imorgon. Änsålänge har jag inte strukit en enda punkt men däremot successivt lagt till fler och fler.

Barnen har kommit och gått, sonen slog rekordet. Han var här i 3 minuter innan han vände ut till kompisarna igen. På den tiden hann han slänga en blick på det jag packat till honom och konstaterat att "det funkar nog. Äh. Skit samma. Öh."

Jag har ont i huvudet, är trött och lite gnällig men har ingen direkt att gnälla för.
Jag skall åka på semester imorgon och just nu känns det nästan som om jag mest skulle vilja gå och lägga mig med en bok i en vecka eller så. Möjligen stiga upp mellan varven och diska lite i diskmaskinen.

Och hur skall jag kunna leva i två veckor utan en dator...? Jag hoppas det finns Internetcaféer i Turkiet. Sist jag var där var jag sjuk hela veckan, så jag hann aldrig undersöka det. De timmarna innan flygbussen skulle gå, de timmarna jag var frisk, använde vi till att gå till stranden på och se hur där såg ut. Där var fint.

Den här gången skall i stanna i två veckor. Kanske hinner vi bada också.

Gud, vad jag är trött... Måste jag åka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar