fredag 18 november 2011

Stylad cykel

Idag när jag kom hem från jobbet stod inte cykeln på sin vanliga plats i stället vid busshållplatsen. Att den skulle vara stulen fann jag omöjligt, jag har på ett väldigt 70-talsmässigt ocoolt sätt den fulaste cykeln på dessa breddgrader och barnen skäms bara den står bredvid deras cyklar på garageuppfarten.

Mycket riktigt. Den var inte stulen, den var flyttad och stylad.

Vi snackar total makeover så till den milda grad att jag inte kunde få hem den från busshållplatsen. Det var både flaggspel och annat i en newly-wed-lina som inte gick att slita av. Cykelkorgen var full av flaggor, och på sadeln satt en fin ballonginstallation. På alla tillgängliga platser satt serpentiner virade och vid styret satt en pampig sjörövarflagga fasttejpad. Vill gärna påtala den, tycker den gör mycket för helhetsintrycket. :-)

Frågan är om de som har gjort det gillar mig jättemycket eller inte gillar mig alls. Jag väljer att tro på det första. Lägger man ned så mycket jobb, säkert minst en timme för att få alla detaljer på plats, och man dessutom väljer fina och bra saker som jag kommer att ha stor glädje av på kommande kalas, så tycker jag det tyder på ren och oförfalskad kärlek.

Hoppas jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar