måndag 2 juli 2012

Har fått en ny kärlek

Idag har en ny kärlek kommit in i mitt liv. Han är fransman, lite blek, lite tystlåten men smidig och rask och okomplicerad. Dessvärre är förhållandet tidsbegränsat. Längre än tre veckor kommer vi inte att vara ihop. Därefter skiljs våra vägar och han blir någon annans.

Fram tills dess kommer han emellertid att få hänga med mig till jobbet, till Willys för att handla, till gymet när jag ska träna och, om nu någon där uppe tar sig samman, till stranden så att vi båda kan ligga i värmen och njuta av havsluften.

På vägen fram kommer jag att emellan varven prata lite om honom i termer av för- och  nackdelar, visa bilder från vår relation och våra äventyr och njuta av samvaron.

Min fransman är en liten elbil från Eon, som jag har fått låna i tre veckor som testperson, just för att jag ska berätta för världen om vad just jag tycker om en sådan bil. Samtidigt finns det andra testpersoner som är ute och kör andra elbilar, elmopeder och elcyklar från Eon, så jag är inte ensam.

När bilen är fulladdad kan jag köra 11 mil, sätter jag på ACn sjunker raskt antalet mil i instrumentpanelen till 9. Således har jag idag kört utan AC men med fönstret nedvevat. Tävlingsinstinkten är lättväckt hos mig.

Imorgon ska jag ladda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar