måndag 27 juli 2009

Another day in paradise

Ja, så var det dags igen! Arbetsvecka och tidiga morgnar.

I och för sig har jag varit uppe tidiga morgnar även under semestern, brukar gå upp en stund vid 7-tiden, men, och här är skillnaden total, jag har kunnat GÅ OCH LÄGGA MIG IGEN sen.
Jag tror det blir mycket svårt att dra på mig nattmössan på kontoret vid halvåttatiden och be kollegorna väcka mig framåt halvelva. För att inte tala om hur obekvämt det blir att sova på kontorsstolen. Den är ungefär lika sovvänlig som flygstolarna på en charterresa. Möjligen att benutrymmet under skrivbordet är bättre.

För övrigt blir man lätt kall när man sitter och sover på en stol och det blir väldigt besvärligt att försöka präga ned både dunkudde- och täcke i cykelkorgen. Där ligger nämligen redan handväskan och ett par extraskor som jag måste ha med mig eftersom jag tänker ha högklackat igen, för första gången den här sommaren. Det finns en risk att inte fötterna orkar med det en hel dag. Fotvalven har säkert fallit ned och intagit plattfotsstatus av ren bekvämlighet efter allt hasande i slip-ins och flip-flops och vad det nu heter allt.

Kanske skall jag mjukstarta och komma i mina innetofflor? När jag har sovit färdigt vid tio-halvelva? Jag får se hur jag gör...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar