måndag 28 december 2009

Uppdateringar

Jag läste idag att mycket den senaste tiden hade hamnat i skuggorna av prinsessornas förlovningar.

"Prinsessornas"?

Att Vickan skall gänga sig med Daniel nästa år, det har jag snappat upp, men Madeleine? Vem är hon ihop med? Och har hon OCKSÅ förlovat sig? Skall hon gifta sig under 2010 hon också? Har det talats om dubbelbröllop?

Frågorna haglar men den viktigaste frågeställningen är varför jag inte känner till något om detta? Jag har ju ändå varit hos tandläkaren vid ett tillfälle under hösten. Räcker inte det för att hålla sig uppdaterad?

Förr i tiden, när barnen var mindre och välvilligt sög åt sig alla virusar och baciller som kom i deras väg samt, om inget lämpligt passerade dem, istället tog tag i situationen själva genom att cykla in i lyktstolpar, ramla på sina inlines så att ögonen nästan blev utpetade, halka på hallgolvet och spräcka bakskallen eller något annat livsfarligt, då visste jag allt om alla kändisar. För då satt jag på akuten, BVC eller vårdcentralen minst en gång i veckan och var helt på det klara med vem som börjat färga hårbotten mörk, vem som lagt på hullet, blivit sjukligt mager eller plötsligt börjat visa sig med barnflickan på premiärer.

Faktum är att jag på den tiden kunde ha ringt upp både Victoria och Madeleine och berättat för dem ATT de skulle förlova sig. Jag hade vetat det före dem.

Nu är jag emellertid ohjälpligt efter. Det händer saker i Svea rike som jag inte har en aning om. Och detta känns mycket olustigt.

Skall det förlovas hit och dit i tid och otid på det här viset får jag antingen börja bygga om mitt garnityr, klippa mig kort så att jag måste hänga hos frissan var sjätte vecka, eller, vilket gud förbjude, börja PRENUMERERA på antingen Svensk Damtidning eller Hänt i veckan.

Dyra alternativ allihop. Vet inte självklart vilket jag skall välja.

Men jag måste omedelbart iväg till macken och köpa några lösnummer. Det slog mig nämligen plötsligt att jag inte vet ett dugg om Carl-Philip heller. Han är kanske redan gift? Har barn?

Måste ila...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar