tisdag 30 mars 2010

Coolt klädd

Idag skall det bli av. Jag och väninnan skall köpa varsitt gymkort och ta upp kampen i första hand med våra i garderoben krympande bikinisar, i andra hand med alla slimmade Hollywoodfruar.

Det får erkännas att de sistnämnda möjligen är något mer vältränade och försedda med mindre underhudsfett än vi, men vi är snyggare av naturen och det är bara en tidsfråga innan även vi glider omkring i leopardoutfit i teve, jublar över Louis Vuitton-filtar och shoppar kylskåp. Äktenskapsanbuden från rika amerikanska fastighetsmäklare kommer troligen att hagla så fort gymkorten är betalda, det är en medveten risk vi tar. Vi vet inte riktigt hur de rika mäklarna kommer att få reda på att vi är på stark frammarsch rent fysiskt men säkert finns det någon för oss okänd informationskanal som skickar direktrapporter över Atlanten. Så tror vi att det är. Man skall tänka positivt.

Vi tänker inte köpa helårskort på gymet, men nästan. Vi tänker köpa ett klippkort för 20 gånger och vi är lite osäkra på om ett sådant är giltigt under ett kalenderår, d v s fram till och med mars 2011, eller om det bara är giltigt året ut, till och med december.

Oavsett vilket, så håller vi det för troligt att våra kort kommer att räcka så länge. Man skall vara försiktig och inte överanstränga sig, det läser man ju hela tiden och hör på teve. Och se bara på flickorna Kallur och alla fotbollsspelare hur de skadar sig och vilka konsekvenser det får med halvårsvisa rehabiliteringar.

Därför kommer vi att ta det lugnt och de första gångerna kommer vi bara att gå till gymet för att kolla in dresscoden. Sist vi var i branschen var Susanne Lanefeldt stilbildande och är det så att det pastellfärgade och benvärmsuppbyggda fortfarande gäller kommmer vi att vara helrätta. Vi minns nämligen båda, åtminstone om vi fyller i minnena åt varandra, hur man klädde sig på den tiden, och frågan är om det inte rentav ligger några rosa benvärmare med matchande pannband i lådorna där hemma.

Kanske tar vi dessa kläder även om inga andra är klädda så. När de amerikanska mäklarna kommer över och friar och vi får varsitt eget teveprogram så kommer det att vara vi som är stilikonerna. Frågan är om vi ens behöver träna, när jag tänker efter. Det räcker kanske med att bara vara coolt klädd...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar