måndag 15 mars 2010

Styrelsemöte

Igår hade jag styrelsemöte med häckklipparligan, vilken är densamma som aftersalsaklubben under vinterhalvåret. Det är ytterst sällan vi klipper häckar och det är ännu mer sällan vi dansar salsa, aldrig faktiskt, men inarbetade namn kan man inte byta bort hur som helst.

Som gå-på-kalas-present fick jag bland annat en groda med kungakrona på huvudet, sittandes på en sten. Grodan var stor som en katt ungefär, fast rätt mycket tyngre och jag kastade mig omedelbart över den för att pussas. På köpet fick jag hela munnen full av cellofan och det är ungefär lika gott som att råka tugga på folie när man alltför glupskt angriper kexchoklad.

Grodeländet ändrade dock inte en min. Förmodligen kändes det inte alls otrevlig för honom att få cellofan i flugintaget.

Det värsta var dock att han inte förvandlades. Jag trodde det skulle säga "poff" och så skulle jag plötsligt ha fått en prins i hallen. Lång, snygg, snäll och rik och gärna också lite praktiskt lagd för jag behöver ett trädäck söder om huset inför sommaren.

Så blev dock inte fallet. Men ikväll skall jag testa igen fast denna gång utan cellofan. Vi får se om det går bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar