söndag 5 december 2010

Juryn sammanträder

Häromdagen fick jag förmånen av att testa körning med resväska på hjul i 50 cm nysnö. Idag fick jag möjlighet att testa kundvagnskörning med full kundvagn och 6 petflaskor under vagnen i 50 cm blötsnö. Frågan är vilket som var jobbigast. Juryn sammanträder fortfarande i detta ärende.

Jag inledde i övrigt dagen med att skotta snö. En liten trevlig vana som jag har skaffat mig på sistone. Det var minusgrader och under natten hade det kommit några centimeter snö som jag, muskulös och spänstig som jag är, utan besvär skottade upp på de drygt en meter höga vallarna jag har på garageuppfartens sidor. Jag trallade glatt medan jag skottade.

Några timmar senare, när jag kom hem efter en liten utflykt utombys, var både bilen och garageuppfarten översnöad. Nu hade emellertid temperaturen stigit och jag fick glädjen av att skotta många centimeter blöt snö upp på vallarna. Det var tungt och för att göra det hela roligare regnade det. Jag fick trycka snön mot vallarna, orkade inte skyffla upp snön ovanpå. Jag kände mig inte muskulös och spänstig. Och vem f-n vill tralla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar