lördag 19 november 2011

Cykel, dagen efter

Har idag hämtat hem min pimpade cykel. Det gick inte riktigt att cykla hem den, tejp, flaggor och en tvålitersförpackning där mjölken hade ersatts av stenar som hängde efter cykeln i en lina, gjorde att det inte kändes möjligt. Istället fick jag lasta den på cykelhållaren på bilen och köra hem den, till stort jubel och intresse hos övriga trafikanter. Det tutades och saktades ned och vinkades under hela lastningen. Små barn pekade finger när jag körde förbi med hela flaggspelet viftandes bakom bilen.

Jag är emellertid ännu mer imponerad idag. På samtliga ekrar sitter nämligen sugrör, gud vet hur de fått dit dessa. Skurit upp dem på längden? Jag har julpynt på styret, strax bredvid piratflaggan, och dessutom hade man haft med sig klädnypor och arrangerat smatterpapper på hjulen.

Fint så man blir tårögd. Det hade emellertid roat mig att veta vem avsändaren är. Och om det ens var avsett till mig? Det ser mer ut som om någon ville hylla någon nygift och det kan man inte påstå att jag är.

2 kommentarer:

  1. Man skulle kunna säga att de var ute och cyklade
    om det nu inte var din cykel de var ute efter!
    Men det är dålig skämt så jag tror jag låter bli!
    Cykeln blev fin i alla fall!
    http://absolutvanilla.blogg.se/2011/march/att-vara-helt-ute-och-cykla.html
    Kolla in den bilden!

    SvaraRadera
  2. I jämförelse med cykelbilden som man kom till via länken ovan så var ju min pimpade standardcykel från Domus -72 platt intet. Men jag är ändå rätt glad att man höll sig till julpynt, flaggor, sugrör och piratflagga, en kamelhals hade varit svår att få in i förrådet.

    Tack för din kommentar!

    SvaraRadera